Links overslaan
Inhoud

Een plezierige werkomgeving

De Bartiméus boerderij is een fijne werkomgeving waar plek is voor maximaal 45 medewerkers. Per week kan een medewerker 9 dagdelen bij ons op de boerderij komen werken in de vorm van dagbesteding. We werken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 16.00 uur. Alle medewerkers hebben diverse beperkingen die elk om unieke ondersteuning vragen én krijgen. De meeste medewerkers werken in kleine groepjes van 5 - 7 personen. 

Werkzaamheden op de boerderij 

De dieren

Op de boerderij lopen diverse soorten dieren. Waaronder schapen, koeien, varkens,  kippen, geiten en konijnen. Deze dieren hebben allemaal een eigen onderkomen en hebben dagelijkse verzorging nodig. Het verzorgen van de dieren doen de medewerkers samen met hun werkbegeleiders.

De moestuin

De boerderij heeft een eigen moestuin waar we op een eerlijke en natuurlijke manier producten kweken. Alle groentes zijn onbespoten! Medewerkers kunnen in de moestuin op een ontspannen en veilige manier zaaien, wieden en oogsten. We doen dit zoveel mogelijk op ecologische wijze, zodat de producten veilig zijn voor mens en dier. De producten worden in onze winkel verkocht en op het terrein van Bartiméus in Doorn. 

Kantinewerk

De boerderij heeft een grote en gezellige kantine en een keuken waar medewerkers de koffie en thee verzorgen. Hier worden de producten als jams, olie en andere lekkernijen gemaakt. 

Recycling

De boerderij heeft een afdeling Recycling. Hier kunnen medewerkers meehelpen om papier te vernietigen en tot balen te persen. Daarnaast verwerken we oud brood als aanvulling op het veevoer. En doen wij sorteer werkzaamheden voor bedrijven bij ons in de buurt.