Links overslaan
Inhoud

Medewerkers

De boerderij van Bartiméus is gespecialiseerd in het werken met mensen met een meervoudige beperking. Daarnaast kunnen we ook mensen met andere beperkingen begeleiden. Bartiméus kijkt altijd verder dan de beperking en ziet voor elke medewerker mogelijkheden!

Wil jij op de boerderij komen werken?

Op dit moment nemen we ook potentiële medewerkers aan die een lichte ondersteuningsvraag hebben en die redelijk zelfstandig kunnen werken. Lijkt het werken op de boerderij je wat? Stuur dan een mailtje naar gsijl@bartimeus.nl. Vertel even wie je bent en wat je zou willen doen bij ons. Misschien tot ziens!

Melanie is een van onze medewerkers en verteld hoe ze het werken op de boerderij vindt.

Begeleiding

De deskundige begeleiding wordt dagelijks door 8 professionals uitgevoerd. Per dag wordt er een verdeling gemaakt wie op welke plek gaat begeleiden. We coachen de medewerkers zowel individueel als in groepsverband. Een begeleider is verantwoordelijk voor een groep van maximaal 5 -7 medewerkers. Op deze manier  is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en wordt persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd.

Financiering

Met een WLZ of WMO indicatie voor dagbesteding of een PGB voor dagbesteding kun je bij Bartiméus terecht. Vragen? Neem contact op met de Bartiméus Infolijn via 0900 - 77 888 99 (lokaal tarief) of per e-mail info@bartimeus.nl