Links overslaan
Inhoud

Een plezierige werkomgeving

De Bartiméus boerderij is een fijne werkomgeving waar plek is voor maximaal 40 medewerkers. Per week kan een medewerker 9 dagdelen bij ons op de boerderij komen werken in de vorm van dagbesteding. We werken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 16.00 uur. Alle medewerkers hebben diverse beperkingen die elk om unieke ondersteuning vragen én krijgen. De meeste medewerkers werken in kleine groepjes van 5 - 7 personen. 

Werkzaamheden op de boerderij 

De dieren

Op de boerderij lopen 10 schapen, 2 koeien, 2 kalveren, 6 varkens, 225 kippen en meerdere konijnen rond. Deze dieren hebben allemaal een eigen onderkomen en hebben dagelijkse verzorging nodig. Het verzorgen van de dieren doen de medewerkers samen met hun werkbegeleiders.

De moestuin

De boerderij heeft een eigen moestuin waar we op een eerlijke en natuurlijke manier producten kweken. Alle groentes zijn onbespoten! Medewerkers kunnen in de moestuin op een ontspannen en veilige manier zaaien, wieden en oogsten. We doen dit zoveel mogelijk op ecologische wijze, zodat de producten veilig zijn voor mens en dier. De producten worden aan huis verkocht en op het terrein van Bartiméus in Doorn. 

Kantinewerk

De boerderij heeft een grote en gezellige kantine en een keuken waar medewerkers de koffie en thee verzorgen. Hier worden de geoogste producten als jams, olie en andere lekkernijen gemaakt en verkocht. 

Recycling

De boerderij heeft een afdeling Recycling. Hier kunnen medewerkers meehelpen om papier te vernietigen en tot balen te persen. Daarnaast verwerken we oud brood als aanvulling op het veevoer.

Projecten

Tijdens de wintermaanden werken we ook buiten de deur. De boerderij werkt samen met RCN Het Grote Bos en Vakantiepark De Bonte Vlucht. Met een kleine groep medewerkers voeren we een dag per week onderhouds- en opruimklussen uit.