Links overslaan
Inhoud

Introductie Personeel

Arjan

 

Ik ben Arjan. Ik werk sinds 2002 op de boerderij. Ik werk nu al een aantal jaar hier als coördinerend werkbegeleider. De moestuin is mijn aandachtsgebied. Ook doe ik de personeelsplanning en de financiën. Hier horen ook de contacten met winkels en restauranthouders bij die onze producten afnemen.

Melissa

Ik ben Melissa. Ik werk sinds 2011 op de boerderij als werkbegeleider. Naast het begeleiden van de medewerkers ben ik verantwoordelijk voor de externe communicatie.

Liesbeth

Ik ben Liesbeth. Ik werk sinds 2011 op de boerderij. Naast het begeleiden van de medewerkers ben ik verantwoordelijk voor het vee.

Susan

Ik ben Susan. Ik werk sinds 2006 op de boerderij als werkbegeleider en vanaf oktober 2016 als coördinerend werkbegeleider. Daarnaast heb ik ook onder andere de aandachtsgebieden:  het begeleiden van leerlingen en stagiaires; contact persoon van de vrijwilligers van de boerderij;

Peter

 

Mijn naam is Peter.Sinds 1 oktober 2012 ben ik werkzaam op Boerderij Langbroek. 
Na 10 jaar op de woning van Bartiméus gewerkt te hebben heb ik een nieuwe uitdaging op de boerderij.

Emiel

Ik ben Emiel. Sinds Juli 2016 ben ik werkbegeleider op Boerderij Langbroek. 

Thomas

Ik ben Thomas. Sinds september 2016 ben ik werkbegeleider op Boerderij Langbroek. 

Richard

Ik ben Richard, sinds 1 september 2016 werkzaam als werkbegeleider op Boerderij Langbroek. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met mijzelf om te scholen en gestart met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). 
 Na vier jaar met veel plezier op een woongroep van Bartiméus te hebben gewerkt ben ik nu werkzaam op de zorgboerderij Langbroek, een nieuwe uitdaging en een inspirerende werkomgeving die mij zeer goed bevalt! De combinatie van het werken met de dieren, de natuurlijke omgeving, de diverse werkplekken en de  begeleiding van medewerkers past in mijn persoonlijke visie als het gaat om dagbesteding voor deze doelgroep. Daarom ben ik ook erg dankbaar voor deze mooie kans en zie ik de toekomst positief tegemoet! 

Lizzy

Ik ben Lizzy. Na een universitaire veiligheidsopleiding en een carrière bij de politie te hebben gehad heb ik de keuze gemaakt mijn om te laten scholen naar de gehandicaptenzorg. Met een diploma voor persoonlijk begeleider niv.4 op zak ben ik nu werkzaam als begeleider op de zorgboerderij.

Roel

Ik ben Roel. Sinds 2012 ben ik werkbegeleider op de boerderij.

Timo

Ik ben Timo. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als werkbegeleider op de boerderij.

Nanda

Ik ben Nanda. Al 24 jaar ervaring in de zorg. Sinds juli 2019 werkzaam als begeleider op de boerderij.

Gert

 

Mijn naam is Gert. Ik ben leidinggevende van onder andere de zorgboerderij. Naast mijn taken als leidinggevende heb ik de zorg voor de boerderij buiten de openingstijden. Ik ben bereikbaar via gsijl@bartimeus.nl